H E T    B E D R I J F

Sail Care is opgericht door Sander Bakker, watersporter in hart en nieren. Na jaren zelf actief gevaren te hebben in het nationale en internationale wedstrijdcircuit werd het tijd voor een nieuwe uitdaging.

Door de jaren heen is hij zelf continue op zoek geweest naar de juiste support van bedrijven en personen om voortgang te boeken binnen zijn campagnes. Hierdoor beschikt hij nu over een fantastische database gevuld met evenzo fantastische contacten. Contacten die hun sporen ruimschoots hebben verdiend in de watersportbranche en soms daarbuiten. Deze personen en bedrijven samen vormen het nautische kenniscentrum van Sail Care. Kennis waar u als klant van kunt profiteren.

Sail Care is er voor U, als jachtzeiler, om dit veelzijdige netwerk te kunnen benutten. Wij zorgen er voor dat u géén cent teveel betaald voor kennis, producten of service. Daarnaast heeft u het gemak van één contactpersoon, één adres en één telefoon nummer. Het tijdrovende zoeken naar de juiste personen of producten is hiermee verleden tijd. In de meeste gevallen is één telefoontje naar ons voldoende.

Mail voor meer info