C H A R T E R S   &   B E D R I J F S U I T J E S

Sail Care biedt u een legio aan 'tailor made' yacht charters aan. Van het basic huren van jacht met schipper in binnen en buitenland tot en met het racen met ervaren schipper en crew. Sail Care heeft contacten met meerdere eigenaren van jongere boten uit het duurdere segment.

Basic
De Sail Care 'basic' charter is de ideale dag uit voor bedrijf of vereniging. De gebruikte schepen hebben allemaal een geschiedenis in de wedstrijdzeilerij en de ochtend begint dan ook met een boeiende en inspirerende presentatie / lezing over afzien, teamwork en doorzettingsvermogen. Dit onder genot van een warme kop koffie met bv appelgebak.

Na deze presentatie zal er een kleine inleiding volgen over de handling van het schip. De bedoeling is dat we samen het schip gaan varen (TEAMWORK) en dat er een duidelijke rolverdeling ontstaat. Zodra alles lekker loopt zullen we van rol veranderen zodat een ieder aan de beurt komt op diverse posities aan boord. Gedurende de dag worden de keeltjes gesmeerd met niet alcoholhoudende dranken. Tussen de middag een eenvoudige lunch en na afloop, terug in de haven een versnaperingen met eventueel een borrel.

Minimaal acht gasten, prijzen in overleg.

Luxe
Sail Care luxe, de top of de bill. Wedstrijdvaren (bv de Heineken regatta) in de zon onder begeleiding van een ervaren schipper. Geen zorgen over tickets, wedstrijd inschrijvingen en hotels. Sail Care regelt het allemaal voor u.

Prijzen in overleg

Business
Sail Care business arrangement, een op maat gemaakte dag. Een dagdeel zeilen en aan de touwen trekken en een dagdeel vergaderen in nautische sfeer. Tussen de middag gezamenlijk lekker lunchen.

Van 8 tot 150 personen. Prijzen in overleg.

Business plus
Top dag voor uw top relaties. Een superverzorgde dag zeilen in de Middellandse zee! Opstappen op vliegveld naar keuze, na een korte vlucht stapt U in een andere wereld…. Eén of zelfs meerdere droomschepen liggen aan de kade op u te wachten. Een dag zeilen of luieren op het achterdek, alles is mogelijk. s'Avonds een heerlijke maaltijd en dan twee uurtjes de oogjes dicht in het vliegtuig. U bent zo weer thuis van een onvergetelijke dag.

Max.50 personen. Prijzen in overleg.

  Mail voor meer info